Persoonlijke leningen

Lening op afbetalingCentralisatie

Voor alle doeleinden
De persoonlijke lening is de meest eenvoudige vorm van geld lenen. Het bedrag kan ineens opgenomen worden en de lening wordt binnen, een van te voren vastgestelde periode, terugbetaald.

U kan het geld gebruiken voor allerlei doeleinden, o.a. aankoop van een tweedehands voertuig, een vakantie, kasbehoeften, nieuwe keuken etc. alsook voor het centraliseren van openstaande rekeningen.

Een persoonlijke lening wordt meestal afgesloten bij een éénmalige kredietbehoefte. En de looptijd varieert van 24 tot  84 maanden.

Uw voordeel

Het voornaamste voordeel van een persoonlijke lening is dat uw maandtermijnen vastliggen. U weet dus waar u aan toe bent. Dit betekent dat aan het einde van de looptijd de schuld is afgelost en dat kan een prettig idee zijn.

Onze specialisatie is het centraliseren van kredieten!
U hebt één of meerdere kredieten in omloop? Indien U wenst, groeperen wij uw verschillende kredieten naar 1 krediet. Hierdoor verlaagt uw maandlast en krijgt u meer ademruimte.

Lening op afbetaling
Voor huurders en eigenaars:
Het centraliseren van alle mogelijke kredietvormen in 1 persoonlijke lening en dit op een duurtijd tot 7 jaar.

Voor eigenaars:
Het centraliseren van alle mogelijke kredietvormen in 1 persoonlijke lening met hypothecaire inschrijving en dit op een duurtijd tot 20 jaar. U maakt zelfs kans op een goedkeuring indien u negatief gemeld bent op de Nationale Bank (zwarte lijst).