Over ons

Zakenkantoor Tom Beckers tot uw dienst


Na enkele jaartjes Univ. Diepenbeek en Hogeschool Hasselt heb ik mijn opleiding als onafhankelijk makelaar vervolmaakt in de gereputeerde privé – school van Fortis AG, waar ik een degelijke opleiding heb genoten, zowel op het gebied van theorie als praktijk.

Daarna ging alles vrij snel en heb ik mij gevestigd in Lanaken als onafhankelijk makelaar in verzekeringen, kredieten en beleggingen.  Van in het begin, samenwerkend met mijn vader, die het immobiliënkantoor IMMO B & B runt, werd er een beleid uitgewerkt dat steeds het belang van de cliënt nastreeft.

Om mijn cliënteel als onafhankelijk makelaar steeds het meest gunstige voorstel te kunnen doen werk ik met tal van gerenommeerde maatschappijen samen waaronder : Fortis, AXA, Fidea, Record, Delta Lloyd,  Master & Finance Europe enz….

Het luisteren wat de cliënt eigenlijk wil, om daarna de juiste informatie en het juiste advies te geven is voor ons zeer belangrijk. Begrippen als deskundigheid, kwaliteit en integriteit staan daarbij steeds voorop.

Is het nu voor verzekeringen, kredieten of beleggingen, er hoort uiteraard een vakkundige manier van werken bij, met diensten en producten op maat, die steeds volgens de eigen behoeften en noden van de cliënt verder kunnen uitgebreid worden.

Het voortdurend groeiende aanbod van verzekeringen, kredieten en beleggingsproducten is het mooiste bewijs daarvan want : ONZE KRACHT IS DE KWALITEIT !!

Het beste product aan de best mogelijke prijs dankzij onze gedegen product- en marktkennis.

Wij streven op duurzame wijze naar een uitmuntende tevredenheid wat betreft de invulling van de verzekeringsbehoeften van onze klanten.

Tom Beckers

Zaakvoerder